Tanulást segítő kristálykészlet

Tanulást segítő kristálykészlet

3 490 Ft

Kristálykészleteinket szeretettel hoztuk létre, és minden követ gondosan választottunk ki egyesével, hogy rezonáljon az adott betegséggel, problémával. A Tanulást segítő kristálykészlet 5 db kb. 2-3 cm-es eredeti kristályból áll.

Ez a csodálatos készlet valóban lenyűgöző ajándékot adna a különleges valakinek, vagy tökéletes kiegészítője lenne a saját kristálygyűjteményének!

Nyugalom kristálykészlet tartalmazza:

~ 1x Hegyikristály ~  Az összes ásvány erejét fokozza, mint a legerőssebb ásványok egyike. Az agyi funkciókat is erősíti.

~ 1x Aventurin ~ Az Aventurinnak nyugtató hatása is ismert, segíthet a bizonytalanság és a nyugtalanság eloszlatásában. Ösztönzi a harmóniát az érzelmi, szellemi és fizikai én között, és segíthet helyreállítani a természetes egyensúlyt.

~1x Ametiszt ~ Ez egy meditatív és nyugtató kristály, amely az érzelmi, szellemi és fizikai síkokban működik, elősegíti a nyugalmat, egyensúlyt és a békét. Segít enyhíteni a türelmetlenséget is. A siker kövének is nevezik, növeli az intelligenciát, a torokra is jó hatással van, így szóbeli vizsgán mindig legyen nálunk.

~ 1x Tigrisszem ~  Tisztánlátást, figyelmességet hoz életünkbe. A vizsgán összeszedettebbek leszünk segítségével, könnyebben hozunk gyors döntést. Nyugtat, békét hoz.

~ 1x Citrin ~ Amellett, hogy védelmező kő, tisztítja az aurát, eltávolítja a negatív hatásokat körülöttünk. Növeli a koncentrálóképességet, nyugtat, bölcsességet teremt. És a siker bevonzására is alkalmas.

~ 1 x Információs kártya. ~

** Kérjük, vedd figyelembe: természetes köveket küldünk, így  minden egyes kristály egyedülálló, és mérete, alakja és színe eltérhet a megjelenített képektől.

Szállítási költség, mely a vételáron kívül fizetendő:

Foxpost csomagautomatába – 890 Ft

Foxpost házhozszállítás előre utalással – 1250 Ft

Foxpost házhozszállítás utánvéttel – 1380 Ft

Magyar Posta levélküldemény előre utalással – 450 Ft
*
csak egyes termékek esetében választható, súly és méret függvényében (max. 500 gr súlyhatárig választható)

További információk

Tömeg 400 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tanulást segítő kristálykészlet” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…