Strandkendő – sötétkék szemes

Akció!

Strandkendő – sötétkék szemes

3 500 Ft 2 990 Ft

Sötétkék virág, mandala csepp mintás, középen kék szem, indonéz strandkendő, szarong.

Két rövidebb széle rojtos. Könnyű, kellemes tapintású anyagból készült. Nyaraláshoz, vízpartra, otthonra, de akár a fűre leterítve még napozhatunk is rajta, magunkra terítve véd a nap ellen, bevizezve hűsíti bőrünket.

Többek között hordható ruhának, szoknyának, kendőnek.

Az indonéz egzotikus szarong mérete 114 cm széles és 170 cm hosszú.

Elfogyott

Cikkszám: STRAND-03 Kategória:

Leírás

A szarong, vagy strandkendő, egész Ázsiában, Indiától Thaiföldön át Indonéziáig igen népszerű viselet. Nagyon kényelmes ruhadarab, számos módon hordható, megköthető, így akár egyetlen anyagból néhány egyszerű mozdulattal változatos strandruhát, szoknyát, fejfedőt készíthetünk belőle. Praktikus utazásokhoz, hiszen amellett, hogy egy kényelmes ruhadarab, használhatod törölközőként, plédként vagy éppen nyári takaróként is.

Néhány tipp a szarong megkötéséhez:

Egyszerű szoknya: csípő magasságában simán kösd össze a két felső sarkot, vagy egy brosstűvel fogd össze.

Elől megkötős ruha: tartsd a kendőt magad előtt úgy, hogy a melled fölé érjen. A két felső sarkot húzd a hátad mögé, keresztezd, s húzd előre a derekad magasságában. Kösd meg elöl vagy egy szép brossal fogd össze.

Hátul megkötős ruha: tartsd a strandkendőt a hátad mögött, a két végét keresztezd magad előtt, végül kösd meg hátul a nyakadban.

Fejkendő: forró nyári napokon megvéd a napszúrástól, a leégéstől ha a szarongot kicsit benedvesítjük és befedjük vele felhevült fejünket.

További információk

Tömeg 1000 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Strandkendő – sötétkék szemes” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…