Nyugalom kristálykészlet

Nyugalom kristálykészlet

2 890 Ft

Kristálykészleteinket szeretettel hoztuk létre, és minden követ gondosan választottunk ki egyesével, hogy rezonáljon az adott betegséggel, problémával. A Nyugalom kristálykészlet 5 db kb. 2-3 cm-es eredeti kristályból áll.

Ez a csodálatos készlet valóban lenyűgöző ajándékot adna a különleges valakinek, vagy tökéletes kiegészítője lenne a saját kristálygyűjteményének!

Nyugalom kristálykészlet tartalmazza:

~ 1x Rózsakvarc ~ Egy nyugtató kő, amely a szeretetet és a harmóniát szimbolizálja. Segít megoldani a kapcsolati problémákat, az érzelmi traumát vagy más érzelmi problémákat. 

~ 1x Aventurin ~ Az Aventurinnak nyugtató hatása is ismert, segíthet a bizonytalanság és a nyugtalanság eloszlatásában. Ösztönzi a harmóniát az érzelmi, szellemi és fizikai én között, és segíthet helyreállítani a természetes egyensúlyt. 

~1x Ametiszt ~ Ez egy meditatív és nyugtató kristály, amely az érzelmi, szellemi és fizikai síkokban működik, elősegíti a nyugalmat, egyensúlyt és a békét. Segít enyhíteni a türelmetlenséget is. 

~ 1x Hópehely obszidián ~  Érzékenyebbé tesz a körülöttünk lévő események iránt, tisztánlátást biztosít. Megszünteti az energiaáramlási blokkokat.

~ 1x Szodalit ~ Rendet és a nyugalmat hoz az elmébe és ösztönzi a racionális gondolkodást, objektivitást, igazságot és intuíciót. Emocionális egyensúlyt hoz létre, és eloszlatja a pánikrohamokat, miközben növeli az önbecsülést és az elfogadottságot.

~ 1 x Információs kártya. ~

** Kérjük, vedd figyelembe: természetes köveket küldünk, így  minden egyes kristály egyedülálló, és mérete, alakja és színe eltérhet a megjelenített képektől.

Szállítási költség, mely a vételáron kívül fizetendő:

Foxpost csomagautomatába – 890 Ft

Foxpost házhozszállítás előre utalással – 1250 Ft

Foxpost házhozszállítás utánvéttel – 1380 Ft

Magyar Posta levélküldemény előre utalással – 450 Ft
*
csak egyes termékek esetében választható, súly és méret függvényében (max. 500 gr súlyhatárig választható)

További információk

Tömeg 400 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyugalom kristálykészlet” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…