Kezdőlap

MYLIFEBOX SPIRITUAL

Gyógyító kristályok, kristály ékszerek, meditáció, spiritualitás
Havonta változó témájú dobozainkban mindezt megtalálod

Áprilisi doboz rendelhető:

  • 00Nap
  • 00Óra
  • 00Perc

Hogyan működik a MYLIFEBOX?

Minden hónapban más-más témát választunk, mint például a csakrák, meditáció, megújulás, tudatosság és megrendelt dobozodban házhoz visszük számodra a nyugalmat, kiteljesedést.

A képeken előző havi dobozainkat láthatod.

Mit találok a MYLIFEBOX dobozban?

Minden doboz tartalmát tudatosan válogattuk össze, tökéletesen illeszkedve az adott havi témához. A dobozban 5-6 féle tárgyat találsz, gyógyító kristályt, féldrágakő ékszert, relaxáláshoz, meditációhoz szükséges eszközöket, motivációs emlékeztetőket, mind olyan tárgy, mely segít az ellazulásban, pihenésben, belső éned kiteljesedésében.

3 lépés a nyugalomért

Megrendelés

Add meg a rendeléshez adataidat. Ha később is vásárolni szeretnél, regisztrálj, így legközelebb már nem kell újra megadnod adataidat.

Szállítás

Havi dobozainkat szeretettel és gondosan állítjuk össze. Minden egyes terméket figyelmesen becsomagolunk. Az általad választott szállítási módok egyikén érkezik hozzád a csomag.

Boldogság

Nyisd ki dobozod és használd a gyógyító kristályok energiáját, élvezd a stresszűző spirituális eszközökből áradó nyugalmat.

Vásárlóink mondták dobozainkról

Szerintem korrekt doboz
Beáta
Diósd
Nagyon köszönöm! Végre valóban el tudtam merülni meditációmban, a füstölő nagyon sokat segített. A kristályok pedig egyszerűen csodásak voltak.
Anita
Tápiószele

Rendeld meg a MYLIFEBOX dobozod

Hamarosan Te is kicsomagolhatod ajándékaidat, melyek nyugalmat, kiteljesedést hoznak életedbe.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Bármelyik dobozt is választod számíthatsz arra, hogy garantáltan nagyobb értékű termékeket kapsz, mint amennyit a dobozért fizettél. A termékek mind az adott havi témával kapcsolatosak, minden hónapban mást és mást tartalmaznak a dobozok. Az előző havi dobozt nem tudod később már megvásárolni, úgyhogy érdemes időben leadnod rendelésed.

Rendelésed minden hónapban csak a honlapunkon található visszaszámlálón szereplő időpontig adhatod le. Általában a rendelés lehetőségét minden hónap 2. napjától a hónap 15. napjáig biztosítjuk számodra. Április hónapban 13.-tól 20.-ig van lehetőség rendelni.

A dobozok ára változó, attól függően, hogy az adott hónapban milyen termékek kerülnek bele. Az áprilisi doboz 5.990 Ft-ért vásárolható meg. Abban biztos lehetsz, hogy valamennyi doboz az értékénél jóval magasabb összegű terméket, kupont tartalmaz. 

A megrendelt termékek értékének bankszámlánkra történő beérkezéséről e-mailben tájékoztatunk, ezt követően 5 munkanapon belül feladjuk részedre a csomagot. Amennyiben utánvétes fizetéssel történik a rendelés, akkor a rendelés beérkezésétől számított 5 munkanapon belül kerül feladásra a csomag.

Amikor az oldalunkon a számláló még aktív, akkor az általad kiválasztott doboz (Alap vagy Prémium) alatt lévő Megrendelem gombra kell kattintanod. A termék oldalon bővebb információkat találsz, valamint megadhatod, hogy hány darab dobozt szeretnél vásárolni. 

Miután ezzel végeztél, kattints a “Kosárba rakom” feliratra. Ha már mást nem akarsz a kosaradba tenni, akkor irány a “Kosár” gomb, melyre a felső menüben találsz rá.  Itt megtekintheted mégegyszer, hogy mit rendeltél, milyen összeget fogsz fizetni. Ezen az oldalon már láthatod a postaköltséget is. Amennyiben mindent rendben találsz, akkor nyomd meg a “Tovább a pénztárhoz” gombot.

Ezután eljutsz a fizetési oldalra. Itt meg kell adnod, hogy banki utalást vagy utánvétes fizetést választasz. Banki utalás esetén a megadott bankszámlára kell utalnod a végösszeget, és a közlemény rovatban feltüntetni neved és a rendelés számát. Utánvétes fizetés esetén a futárnak kell a teljes vételárat kifizetned a csomag átvételekor.

A rendelés véglegesítéséhez írd be számlázási, szállítási adataidat, valamint a szállítás módját (házhoz szállítás vagy Foxpost csomag átvétel). Ha a Foxpost csomag átvételt választod, akkor még a listából ki kell keresned a hozzád legközelebb eső csomagautomata helyét. Ebben az esetben csomagodért neked kell elfáradnod az általad a Pénztár oldalon kiválasztott Foxpost automatához. 

A megrendelt doboz ára és a szállítás költség adja a számla végösszegét, melyet banki átutalással is kifizethetsz. A pénztár oldalon válaszd ki a “közvetlen banki utalás” pontot. Majd miután a rendelésed leadtad és mi azt visszaigazoltuk e-mailben, akkor kérjük utald át a számla végösszegét a Raiffeisen Banknál vezetett számlánkra: 12010398-00323962-00100006

A közlemény rovatban kérjük tüntesd fel neved és a megrendelés számát, melyet a megrendelésed végén olvasható üzenetben és a visszaigazoló e-mailben is megtalálsz.

Jelenleg nem rendelkezünk személyes átvételi lehetőséggel, kizárólag Foxpost csomagautomatába vagy házhozszállítással tudjuk a rendeléseket teljesíteni.

A szállítás költsége  Foxpost csomagautomatába kérve 890 Ft/csomag,  házhozszállítással 1250 Ft/csomag. Lehetőséged van utánvétes házhozsszállításra is, melynek költsége 1.380 Ft.

Amennyiben nem kaptad meg a számlát, akkor kérjük írj az info@mylifebox.hu e-mail címünkre.

A rendelésed lemondását úgy tudod kezdeményezni, hogy kitöltöd az “Elállási nyilatkozatot”, melyet  innen tudsz letölteni, majd e-mailben juttasd el részünkre az info@mylifebox.hu címre.