5 kristály a gazdagságért, sikerért és a jólétért

május 16, 2019 mylife 0 Comments

Mindenhonnan kapjuk a pénzügyi tanácsokat, kezdve a TV reklámoktól, egészen a barátaink, ismerőseink “okosságáig”. Mindenki tud egy jó megoldást arra, hogyan legyen majd tuti jó nyugdíjunk, vagy hogyan léphetünk ki a hitelünkből. Azt azonban senki nem mondta el nekünk, hogy hasznosabb befektetés lehet egy magas szinten, a bőség energiájával vibráló kristály beszerzése lehet. (Bár erről valószínűleg nem fogjuk soha meggyőzni pénzügyi tanácsadónkat)

Ahhoz, hogy valóban át tudd venni ezt a rezgést, hinned kell egyáltalán meglétében. És abban is, hogy a siker és a gazdagság neked is megadatik. Pozitív gondolatokkal közelíts az üzlethez. A gazdagság, a jólét és a siker eléréséhez a kristályok támogatást nyújtanak neked, de mindezt el is kell fogadnod. Nézzük, mely 5 kristály segít téged a gazdagság, a siker és a jólét útját megtalálni

Aventurin

A zöld aventurin játékos energiája átalakíthatja gondolkodásmódod és a megszokott szűkre szabott kereteket kitágítja. Mindig legyen nálad, ha valamilyen szerencsejátékot játszol, vagy lottót, sorsjegyet vásárolsz. Az egyik legjobb pénzkristály, mert rendkívüli szerencsével jár. Tarts 8 darabot egy helyen, mivel a 8-as szám a pénz száma.

Pirit

A pirit a bölcsesség aranyszínű köve, mely szó szerint aranynak tűnik. Tükröződésébe nézve mond magadnak, hogy méltó vagy a jólétre, gazdagságra. Az egyik legnépszerűbb pénzkristály, mert segít bölcsességgel tekinteni a pénzügyekre, bizalmat ad, hogy jól döntesz egy befektetésnél.

Tigrisszem

Ha arra van szükséged, hogy más szemszögből is megvizsgáld pénzügyeidet, akkor neked a tigrisszem kristályra van szükséged. Ez a kő emlékeztet arra, hogy nemcsak egy irányból lehet megközelíteni egy problémát. Megkapod tőle az akaraterőt, a motivációt, hogy elérd céljaid. Segít, hogy még hektikus helyzetekben is nyugodt maradj és ezáltal sikeres vezetővé is válhatsz.

Citrin

Mikor pénzügyeid negatív irányba fordulnak a legjobb kő a citrin, mely változtathat ezen. Segítségével megnyithatod elméd a pozitív gondolatok irányába. Gyorsan képes jó irányba fordítani, és elérni amit elterveztél. Kereskedők kristályának is nevezik, mivel segít jó üzleteket kötni.

Zöld jáde

Ha új vállalkozásba vagy projektbe kezdesz, akkor pénzügyi tervet kell készítened. Használj zöld jádét, mert ez a hosszú távú folyamatokra ható kristály, bölcs gondolatokat közvetít. Következetességet kölcsönöz számodra. Évezredek óta a jáde az egyik legismertebb kristály, mely a jólét, a harmónia és a bölcsesség köve. Más zöld színű kövekkel kombinálva, még erősebb hatást érhetsz el.

Tipp!

Egyik kedvenc eszközünk a bőség megszerzésére két kis elefánt figura, mindkettőnek az ormánya felemelve vezetnek téged a gazdagság, az új lehetőségek felé, plusz szerencsével együtt. Használj együtt aventurin és tigris szem kristályokból készült elefánt figurákat. Tedd ezeket íróasztalodra, használd őket kristály oltárodon, esetleg helyezd őket a bejárati ajtó mellé ormányukkal a bejáratra nézzenek, ezzel elősegíted a gazdaság szabad áramlását.

 

Leave a Reply: