Kim Kardashian varázslatos módszerével őrizd meg Te is nyugalmad

május 10, 2019 mylife 0 Comments

Két évvel ezelőtt Kim Kardashian West, a világ egyik leghíresebb celebe rablótámadás áldozata lett Párizsban. Öt maszkos fegyveres tört rá hotelszobájában, megkötözte, beragasztotta a száját és a fürdőbe zárták. Ezután több mint 10 millió dollár értékben raboltak el ékszereket a szobából. Kimnek szerencsére az ijedségen és az anyagi veszteségen kívül nem esett baja, de sokkos állapotba került. 

Miután a szörnyű esetet átélte, úgy érezte, hogy új életet kell kezdenie. Átértékelte az addigi életét, és új perspektívák nyíltak meg előtte. Párizsi barátaitól rengeteg támogatást kapott és nagyon sok energiával telt, gyógyító kristályt. Mivel Los Angelesben is igen népszerű a kristálygyógyászat, így Kim tudta, hogy miért kapja az ajándékokat. Korábban ugyan nem hitt a kövek erejében, de a rablás után már másként értékelte azokat.

Érdeklődését tovább mélyítette, amikor elkezdte a kapott kövek jelentését, hatásait elemezni, tanulmányozni. “Ott ültem az ásványokkal a kezemben és egyre mélyebbre ástam magam jelentésükben, majd elindultam a belvárosba és bejártam a kristályüzleteket.” – nyilatkozta a Kardashian klán oszlopos tagja 2016-ban.

Miután megismerte a kristályok erejét, úgy érezte, hogy átülteti tapasztalatait egy parfüm illatába. Az új illat három variációban készült, limitált 300.000 darabos mennyiségben.

 

A hegyi kristály inspirálta az üvegcse formáját. Vajon miért pont ezt a követ választotta Kim a formatervezés során?

A hegyi kristály a kvarc ásvány színtelen, drágakőként használt változata.A hegyikristályt az ó- és középkorban, de még a múlt században is jóval nagyobbra értékelték, mint napjainkban. A 12 mesterkristály egyikeként rengeteg hatása jótékony hatása van.  Megvéd a démonoktól, betegségektől és energiát, erőt ad tulajdonosának. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. Miután egyensúlyba hozta a szervezetet, ezután fenntartja az egészséges állapotot.

Hosszú távú hatását úgy aknázhatjuk ki, ha ékszerként viseljük, vagy meditáció során kezünkben tartjuk vagy a megfelelő testrészre helyezzük.

Leave a Reply: