Néhány tipp, hogy védekezz szerelmi bánat ellen

május 6, 2019 mylife 0 Comments

Ugye Te is átérezted már a szakítás utáni borzalmas fájdalmat, amikor úgy gondoltad, hogy itt a világ vége, és holnap már nem kel fel a Nap sem! Igen, ez a szerelmi bánat, melyet jobb elkerülni. Néhány tanácsot szeretnénk veled megosztani, ami segíthet számodra elkerülni a kínlódást.

Elsősorban azzal tudod elejét venni a problémának, ha felismered annak miértjét. Gyökerestül kell elhessegetni a negatív gondolatokat, nem elég csak felületesen nem foglalkozni a gondokkal. Bár nehéz, próbáld meg tiszta fejjel végiggondolni mit veszítesz azzal, hogy szakítottál és mi az ami előnyödre válik. Főleg a pozitívumokra figyelj. Ha átlátod, hogy eddigi kapcsolatodban mik voltak a hibák, mi vezetett a szakításhoz, könnyebben tudod feldolgozni azt és hamarabb tovább lendülhetsz a válságos időszakon.

Amellett, hogy elmédet gondolataid erejével erősíted a változás elfogadására, használd ki a kristályok erejét. A rózsakvarc kristály az egyik legjobb védelmet nyújtja számodra. Viselj rózsakvarc nyakláncot, karkötőt, így a kő fokozatosan fogja oldani érzelmi terheid. Megszünteti a kimerültséget, és meggyógyítja lelked sebeit. Nyugtató hatása segít közelebb kerülni önmagadhoz, megtalálni belső békédet. 

 

Mivel a kő támogatja alkotó gondolataidat, kreativitásod, így könnyebben elterelődik elméd a negatív emlékképektől, érzésektől. Mind magadban, mind környezetedben hamarabb észreveszed majd a szépet és a szeretetre méltó, mert a rózsakvarc felerősíti erre való képességed.

A turmalin féldrágakő szintén hozzájárulhat a szerelmi bánat elleni védekezéshez, mivel a benne rejlő erő nem engedi, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj, arra ösztönöz, hogy a kilátástalannak hitt helyzetben is optimistán tekints a jövőbe. Hamarabb túljuthatsz segítségével a gondterhes időszakon, mert a racionalitás irányába terel.

Emellett ez a kő erősíti immunrendszered, így hamarabb átlendülsz a lelki bajok okozta fizikai fájdalmakon, betegségeken. 

Nemcsak szerelmi bánatra, hanem egyéb problémáidra is találsz nálunk megfelelő kristályból készült karkötőt, ékszert. Nézd meg kínálatunkat.

Leave a Reply: