5 ok, amiért érdemes jáde masszázshengert használnod a napi szépségápolás során

április 27, 2019 mylife 0 Comments

Bár sokan úgy gondolják, hogy ez megint valami új, trendi dolog, ami majd a következő évszakra már el is tűnik, meg kell mondjam, hogy a jáde évezredek óta használatos eszköz nemcsak a szépségápolás területén. Kínában a császári család tagjai és a magas társadalmi rangban álló hölgyek egészen a 17. század elejéig használták a jáde hengereket. A jádét a kínai kultúrában a szépség és az örök ifjúság köveként tisztelik. A jáde kő hatása több szempontból is figyelemre méltó.

Javítja a véráramlást + növeli a kollagén termelését, ezáltal a bőr rugalmasságát

Futtasd végig arcbőrödön a jáde hengert és a toxinok kifelé irányulnak majd szervezetedből. A henger serkenti a vérkeringést, növeli az elasztin és a kollagén arányát a bőrödben. Érdemes használat előtt a hűtőbe helyezni a hengert, így maximálisan ki tudod használni a kőben rejlő lehetőségeket. Mindig felfelé és kifelé irányuló mozgással masszírozz.

Könnyíti az arc izmait + elősegíti a szépségápolási termékek jobb működését.

Arcizmaink sok feszültséget tárolnak. Ez a feszültség ráncokat és finom barázdákat képezhet, különösen homlokunk és szemünk körül. Arcod masszírozása a jáde görgővel azonnal segít kijavítani ezeket a hibákat, különösen a homlokodon, ezzel egyébként megakadályozzuk a ráncok leereszkedését is. A kő mélynyomást tesz lehetővé, amely enyhíti az izomfeszültséget az állkapocsban és körülötte, anélkül, hogy az izmokat csúsztatná. A masszírozást kezd az arcod megtisztításával. Ezután tegyél az arcodra némi olajat, vedd ki a hűtőből a jáde hengert, és kezd el görgetni az arcodon. Az eszköz segít az olaj mélyebbre jutásában, ahelyett, hogy az a legkülső réteg tetején megülne. Reggel és este is alkalmazhatod a hengert, így az általad használt hidratáló vagy egyéb szépségápolási terméket könnyebben és mélyebben tudod a bőrödbe juttatni.

Zöld jáde masszázshenger - 3.890 Ft
Fehér jáde masszázshenger - 3.890 Ft

Méregteleníti a testet a nyirokelvezetés stimulálásával

A nyirokrendszer stimulálása megtisztítja a stagnáló toxinokat, kórokozókat a sejtek szintjén. Segít a duzzanat csökkentésében, regenerálja az égő és hegesedett szöveteket, és csökkenti a fibromyalgia, a krónikus fáradtság szindróma, a depresszió, az álmatlanság, a krónikus fájdalom, az allergia, az akné problémák tüneteit. A jáde görgő segít a nyirokrendszer stimulálásában és a testfolyadékok mozgásában, a megfelelő irányban. Eltűnnek a toxinok, helyébe izzó arcszín és egészséges bőr lép.

Megakadályozza a folyadék visszatartását és csökkenti a puffadást

A jáde kő görgők nagyszerűek a puffadás és a bőrpírok ellen. A jáde kő hűvös, ami nyugtató lehet a bőrön. A hűvös kő segít csökkenteni a puffadást, így egy fárasztó nap után is széppé varázsolja elgyötört arcbőröd.

Lehetővé teszi a szervezet pihenését és a sejtek regenerálódását

Metafizikailag a jáde már régóta a békéhez és harmóniához kapcsolódik, és ismert, hogy segít csökkenteni a stresszt. A jáde kő görgő használatának pihentető tulajdonságai közvetetten megakadályozhatják az akné kialakulását.

Használata:

A nagyobb görgőt használd az arcon, állkapcson, homlokon, míg a kisebb görgőt a szem és száj környékének masszírozására ajánlott.

Használatát gyengéd nyomással kezd az arc közepén, a szem és az arccsontok között, és haladj kifelé a hajszálvonal felé, az áll és a fül alja felé mozogva. A gördülés nagyon fontos hiszen segít az arcbőrben lévő összes toxin elküldésében a test közepe felé, ahol méregteleníthető és feldolgozható. 

A legjobb, ha a görgőt előre és hátra,k felfelé és lefelé, és oldalra mozgatjuk. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki egy felemelő masszázsból, dolgozz az arc kontúrja körül. Főként a felfelé irányuló mozgás ajánlott, – az izmaidat ezzel a mozdulattal emeled felfelé. Ne felejtsd el a nyakadat sem.

A masszírozás végén ne felejtsd el meleg, szappanos vízzel lemosni a hengert.

Webáruházunkban beszerezheted fehér és zöld színű jáde masszázs hengered:Leave a Reply: