Hogyan válasszunk ki magunknak egy kristályt?

január 18, 2019 mylife 0 Comments

Mutatunk három módszert, melyek segítségével a számodra megfelelő kristályt fogod választani. Érezted már valaha, hogy egy kristály vonzza a tekinteted, vagy éppen taszítóan hat rád? Lehet azt gondolod, hogy csak a színe tetszett meg, vagy gyönyörködtél a formájában, de inkább az a valószínűbb, hogy az intuíciód irányított a kristály felé..

Úgy véljük, hogy természetes az, ha életünk különböző szakaszaiban, más kristályokhoz fordulunk.

1. Válassz kristályt tulajdonsága alapján

Amikor egy bizonyos problémára, betegségre keresed a megoldást, javasoljuk, hogy nézz körül weboldalakon, könyvekben, melyekben a kövek metafizikai tulajdonságairól tájékozódhatsz. Minden jó kristálykönyv tartalmaz olyan tartalomjegyzéket, amiben leírják a kő gyógyító tulajdonságát, vagy a lelkedre gyakorolt hatását, így egyszerűen megtalálod a neked megfelelő kristályt. Biztosan több lehetőség közül tudsz majd választani.

2. Válassz kristályt intuíció alapján

Akár a fizikai üzletben, vagy webáruházban látsz meg egy kristály, ami vonzz téged, hallgass a megérzésedre. Egy boltba betérve lehetőséged van megfogni a kristályt, így alkalmad lesz eldönteni, hogy rezgései valóban hozzád illőek-e. Fényképen látott kő esetében érdemes egy-két nap múlva újra ránézni a fotóra, és ha még mindig ugyanazok az érzéseid, ne várj, vásárold meg. Egyébként nagy többségében az ilyen vásárlások után rá fogsz jönni, hogy az adott kristály a számodra éppen aktuális problémára, betegségre fog megoldást nyújtani.

3. Válassz kristályt inga segítségével

Tedd fel magadban a kérdést, egy adott kőre gondolva, vagy annak képét nézve, vajon ez a kristály neked való? Amennyiben a neked megfelelő kristályról van szó, a kezedben lévő ingád erős mozgásba fog kezdeni. Készíthetsz egy listát is azon kövek nevével, melyek inspirálnak, ezen a soron ingáddal végighaladva, ki fog derülni, mely kristályt kell választanod.

Egy gyors játékra invitálunk. A képen látható kristályok közül melyik vonzza a tekinteted? Ha megvan a szám, akkor görgess lejjebb és olvasd el, mit jelent ez számodra.

 

Ha az 1. számú kristályt választottad, akkor az óceán jáspis a te köved, mely békét és nyugalmat hoz életedbe.

Ha a 2. számú kristály volt számodra szimpatikus, akkor a citrint választottad, mely kristály a pénzáramlás növelésére vagy a negatív gondolatok elűzésére szolgál.

Ha a 3. számú kristály a te köved, akkor a rózsakvarc fog segíteni, hogy még jobban szeresd önmagad, és kényelmes életet élj.

Leave a Reply: